Junior international accountmanager (m/v)

Junior international accountmanager (m/v)

This ad is only available in the Dutch language.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ondernemende junior accountmanager ter versterking van ons team op het kantoor in Enkhuizen, aan de Star 38.

Werkzaamheden
Na een uitgebreid inwerktraject word je voorbereid om uit te groeien tot zelfstandig accountmanager. In deze commerciële functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en realiseren van de verkoop van ons groentezadenassortiment. De werkzaamheden zullen bestaan uit het onderhouden van bestaande contacten, het benaderen van nieuwe klanten, zorgdragen voor een correcte afhandeling van orders en alle daaruit voortvloeiende administratieve taken.

Wie zoeken wij?
De junior accountmanager is ondernemend, initiatiefrijk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Overige vreemde talen zijn een pré. Verder ben je klant- en resultaatgericht en internationaal georiënteerd. Je beschikt over een commercieel agrarische opleiding op minimaal hbo-niveau.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en interessante baan in een stabiele werkomgeving, waarin voldoende ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Je werkt in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan J. de Bruin, tel. 0228 – 32 12 55. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met uitgebreide cv naar het volgende e-mailadres: [email protected].